onze passie

onze sportieve gedachten

Hey! Wat leuk dat je onze website bezoekt. Ben je ook zo nieuwsgierig naar wie wij zijn en waarom wij zo’n passie hebben voor voetbal? Dan ben je bij deze pagina aan het juiste adres, lees snel verder!

Voetballen is echt niet alleen een spelletje spelen. Er word heel veel van je verwacht. Je moet niet alleen goed kunnen voetballen, maar je moet ook goed kunnen samenwerken. Samen met het team moet je beslissingen nemen tijdens het spel. Soms moet je een teamgenoot feedback geven of coachen. Dit klinkt heel lastig, maar dit zijn wel dingen die van je verwacht worden. Wij gaan je daarbij helpen!

Juist omdat er zoveel van je verwacht word, hebben wij een trainingsschema bedacht waarin we dieper op alle stof in gaan. Het is een persoonlijke training die meer kan bieden dan een reguliere training. 

Hoe doen we dit? 
Wij kiezen bewust voor een kleine groep, maximaal 4 personen. Hierdoor hebben wij als trainers een beter overzicht en kunnen wij jullie meer persoonlijke aandacht geven. Hierdoor spelen we beter in op goede en minder goede kwaliteiten. 

Door Techniek, Inzet, Coördinatie en zeker Speelplezier willen wij jou naar een hoger niveau trainen!

Tijdens het trainen houden wij rekening met normen, waarden, respect en discipline. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een band op te bouwen met jou. We brengen je flink wat lef en zelfvertrouwen bij! 

Wij zijn pas tevreden, als jij aan het einde van de trainingen met een dikke glimlach je certificaat in ontvangst neemt!

VKM staat voor Voetballers Keepers Moerdijk.

Onze slogan

laat je handen en voeten spreken, dan komt de rest vanzelf

Zoek je eigen genzen op

Onze algemene gedachten

onze doelen