Ontmoet

Onze trainers

Albert Jansen

Keeperstrainer

Peter van Tetering

Voetbaltrainer

Albert jansen

Hey, mijn naam is Albert!

Ik ben 47 jaar oud en woon samen met mijn vriendin en haar 2 zoons in Zevenbergen. 

Ik train al heel lang jonge jongens en meiden, op dit moment doe ik dat bij VV Virtus in Zevenbergen. Hier geef ik keeperstraining, train ik de jeugd van Jo-13 t/m Jo-19 en train ik de selectie keepers van het 1e en 2e elftal. Ik ben nu ook leider van het 1e elftal van VV Virtus. Ik ben dus al veel te vinden op de voetbalvelden van Zevenbergen. Misschien ken je mij al wel?

Hoe ben ik keeperstrainer geworden?

Toen ik 12 jaar oud was ben ik begonnen als voetballer bij TSC in Oosterhout. Ik vond eigenlijk dat voetbal niet echt iets voor mij was, daarom ben ik al heel snel keeper geworden. Ik heb hele goede training gekregen, daarom kon ik in een korte tijd snel groeien. 

Toen ik 16 jaar was, ben ik gescout door PSV en mocht ik daar komen spelen. Helaas moest ik vanwege een blessure deze mooie hobby op een laag pitje zetten.

Sinds een aantal jaar heb ik mijn passie weer opgepakt, dit keer als trainer. Als je eenmaal een voetbalhart hebt ontwikkeld raakt je die niet zomaar kwijt!

Ik heb 5 jaar trainingen gegeven in Willemstad (VV de Kogelvangers) en nu al ruim 3 jaar in Zevenbergen (VV Virtus).

Ik vind het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Met veel oefenen en de juiste feedback haal je beste uit jezelf. Ik wil dat jij na de trainingen van mij beter bent dan je van te voren had verwacht.

Peter van tetering

Peter van Tetering is 51 jaar en woonachtig in Zevenbergen. Hij is trainer bij VV Virtus in Zevenbergen. Hij traint naast de jeugd van jo-6 t/m jo-8, ook het selectieteam jo-19-1. Daarnaast zit hij bij de jeugd technische commissie bovenbouw. 

Op 7-jarige leeftijd is Peter gaan voetballen bij VV Virtus in Zevenbergen. Na een jaar gevoetbald te hebben, kwam hij erachter dat voetballen niks voor hem was en dus is hij gaan keepen. Hiermee heeft hij meerdere selectieteams doorlopen. Op vroege leeftijd was hij reservekeeper bij het 1e. Door een auto-ongeluk moest hij een punt zetten achter zijn keepers carrière. Toen zijn zoon begon met voetballen, is hij het spelletje weer gaan volgen en trainingen gaan geven. Vanaf dat moment is hij niet meer van de velden weg te denken. Tijdens deze jaren heeft hij meerdere cursussen mogen volgen, waaronder pupillentraining, juniorentraining en KNVB TC-III.

Onze Pijlers

Waar wij voor staan

Techniek

Door dieper in de stof te duiken kunnen we in de basis al veel bereiken.

Inzicht

Inzicht creëren door techniek en verwachting te combineren.

Coördinatie

Naast techniek vinden wij coördinatie ook erg belangrijk.

Spelbeleving

Maar boven alles is het hebben van plezier tijdens de trainingen het aller belangrijkste!