Sportieve

ALgemene voorwaarden

Goede trainingen geven kan alleen als iedereen zich aan de afspraken houdt.

Alle lessen gaan altijd door. Maar in geval van slechte weersomstandigheden worden de lessen afgelast. Voor verdere informatie kan men regelmatig de website raadplegen

1. Start training
We verzoeken je elke training 15 minuten voorafgaand aan de training aanwezig te zijn en je even te melden bij jouw trainer. Je mag pas het veld op als de les begint en wij verzoeken ouders broertjes of zusjes niet het veld te betreden om een balletje te trappen.

2. Verplichte kleding
Er wordt altijd getraind in voetbalkleding van VKM trainingen, de kleding wordt door ons verschaft bij de aanvang van de eerste cursus. Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht. Overige accessoires kunnen in overleg met jouw trainer worden gebruikt op eigen risico.

3. Afmelden
In geval van ziekte of een blessure moet je dit melden binnen 48 uur voor aanvang van de training, dit kan via een e-mail aan jouw trainer;
albert@vkmtrainingen.nl
peter@vkmtrainingen.nl

Wij bieden alleen binnen de lopende cursus één inhaalmogelijkheid. Feestjes, workshops en andere vooraf geplande activiteiten kunnen niet ingehaald worden.

4. Betaling
Het cursusgeld kan in contant worden voldaan, ook kan het trainingsgeld worden overgemaakt via een bankoverschrijving, de informatie over hoe te betalen ontvang je van jouw trainer. De betaling dient minimaal een week voor aanvang van de cursus te zijn voldaan. Er kan geen restitutie van cursusgeld voor een gemiste les plaatsvinden. In hoge uitzonderingen kan restitutie van een volledig of deels gemiste cursus plaatsvinden, bijvoorbeeld bij ernstige blessures of persoonlijke omstandigheden. De beoordeling hiertoe ligt geheel bij VKM trainingen.

5. Fotografie
Het kan zijn dat VKM trainingen foto’s of film maakt van spelers en trainers voor promotiedoeleinden zowel online als offline. Als uw kind traint bij VKM Trainingen geeft u automatisch toestemming hiervoor. U kunt altijd een foto van uw kind van deze website laten verwijderen. Het is ouders en anderen die een training bijwonen altijd toegestaan om te fotograferen of te filmen en dit materiaal via sociale netwerken te verspreiden. Hou er wel rekening mee dat je behalve je eigen kind ook andere kinderen kunt registreren en dat niet iedereen foto’s van zijn kind online wilt hebben.

6. Overige zaken
Alle rechten zijn voorbehouden aan VKM trainingen voor zaken welke niet in de algemene voorwaarden zijn opgenomen. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!